Els Nostres Cursos

Idiomes Top One Language School...

TOP ONE, la teva escola de referència al centre del Vendrell
Des de fa més de 30 anys, la nostra escola ha estat formant a alumnes de totes les edats i nivells, preparant-los per als exàmens oficials i donant-los les eines necessàries per poder superar-se a nivell educatiu i laboral, viatjar i comunicar-se arreu del món. Al principi, oferint l’ensenyament de l’anglès, i més tard, l’alemany, el francès i el rus. Sense oblidar, les estades a l’estranger.

Cursos per a infants de 3 a 5 anys...

Cursos per a infants de 3 a 5 anys

Cursos per a Primària...

Cursos per a Primària​

Cursos per a adolescents...

Cursos per a adolescents

Cursos per a adults...

Cursos per a adults​

Altres Cursos

Reforç d’anglès i escolar

Tenim algunes hores disponibles a la setmana per poder impartir classes de reforç d’anglès i d’assignatures de primària i secundària: català, castellà, matemàtiques, etc.

Classes Particulars

Necessites preparar-te per un exàmen oficial en dos o tres mesos? No et van bé els horaris dels nostres grups? Ens adaptem a les teves necessitats. Podràs triar el contingut de les classes i el ritme.

Empreses

Diverses empreses han confiat en nosaltres per a la seva formació en anglès, francès, alemany i rus, afegint un valor important al seu negoci. Les nostres classes poden combinar…

Top One

Metodologia

En el nostre món cada vegada més interactiu i globalitzat, la comunicació és l’element fonamental. Per aquest motiu, a TOP ONE li donem la màxima importància: ens centrem en desenvolupar les habilitats comunicatives, treballant l’expressió i comprensió oral des dels 3 anys, però sense oblidar l’expressió escrita, la gramàtica i el vocabulari. Considerem que amb la unió de tots aquests elements un alumne podrà fer front a qualsevol situació de la vida real mitjançant els seus coneixements de la llengua estudiada.

  • La nostra avaluació és continuada amb la pràctica regular dels exàmens oficials i tests puntuals de vocabulari, verbs, etc.

  • Informes trimestrals

  • Reunions personalitzades

Idiomes Top One Language School...

Adreça

Carrer Cerdanya 1, 2on 1a
43700 El Vendrell

Telèfons

977 006 260
649 325 402

Email

Horari de Secretaria

De dilluns a divendres de 16.45 a 19.45

Segueix-nos

Idiomes Top One Language School...